GV Sparta Arum

Lidmaatschap GV Sparta


 

Inschrijven als lid

We verwelkomen je graag als nieuw lid! De 1e les is een gratis proefles. Daarna kun je je inschrijven als lid. Het inschrijfformulier kun je aanvragen door een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na het invullen graag z.s.m. weer inleveren tijdens de les of bij het secretariaat. 

 

Beëindigen van het lidmaatschap

Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen dan kun je dat schriftelijk of per mail doen bij het secretariaat. Het is 2 keer per jaar mogelijk om af te melden: vóór 1 december of vóór 1 juli. Lidmaatschap beëindigen bij de train(st)er is niet mogelijk en zal niet worden verwerkt.

Bij te laat afmelden bent u voor de volgende periode contributie verschuldigd. 

 

Plaatsing foto's

We leven inmiddels in een digitaal tijdperk, waarbij veel informatie wordt verspreid via het internet, de mail, en social media. Ook worden er regelmatig foto's gemaakt en geplaatst. Mocht u bezwaar hebben dat u of uw kind worden getoond op foto's dan dient u dat zelf aan te geven bij het bestuur. Ook wanneer u zelf foto's maakt hopen we dat u met respect omgaat met het plaatsen van de foto's in social media. Uiteraard proberen we met z'n allen om een gezellige hechte vereniging te zijn, waarin iedereen op gelijke wijze en met respect wordt behandeld.

 

Contributie:

De hoogte van de contributie is mede afhankelijk van de groepsgrootte. De contributie is inclusief lidmaatschapskosten voor de KNGU. 

De contributie voor het seizoen 2020-2021 is als volgt vastgesteld:

Groep: Contributie: Seizoensduur
Recreatieturnen € 11,00 per maand september t/m juni
Wedstrijdgroep € 22,50 per maand september t/m juni
Dans € 50,00 per pakket vanaf okt. 12 lessen
Damesgym € 12,50 per maand september t/m april
Herentrim € 12,50 per maand oktober t/m maart
Yoga € 22,50 per maand september t/m april

De inning van de contributie vindt per machtiging plaats (tenzij anders afgesproken). Er zijn 2 incassomomenten per seizoen.

Bankrekeningnummer: NL26RABO 0128718684

Voor het wedstrijdturnen bij de KNGU worden wedstrijdkosten gevraagd. Bij opgave van deelname wordt dit geïnformeerd en na opgave worden de wedstrijdkosten bij het 2e incassomoment afgeschreven (ongeacht wel of geen deelname). 

Soms zijn er extra trainingen nodig/mogelijk, bijvoorbeeld om een bepaald onderdeel goed onder de knie te krijgen. Wedstrijdturnsters die deelnemen aan extra trainingen betalen daarvoor een afgesproken bedrag. Meer info wordt aan de deelnemers verstrekt.

Goed om te weten: voor inwoners van Súdwest-Fryslân die het financieel niet breed genoeg hebben om hun kinderen deel te laten nemen aan sportlessen is er de 'bijdrageregeling minima'. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Súdwest-Fryslân. 

 

Waskosten

Tijdens wedstrijden mogen jeugdleden de turnpakjes en trainingspakken van GV Sparta lenen. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor waskosten en onderhoud van de kleding.

 

Lesuitval

Bij ziekte van de leiding of uitval van de les door andere omstandigheden wordt geen vermindering van het lesgeld verleend. Wel wordt, wanneer de leiding naar verwachting langere tijd afwezig is, getracht vervanging te vinden. Per seizoen proberen we 90% van de lesweken te garanderen. Kan daar door omstandigheden niet aan worden voldaan dan wordt restitutie op het lesgeld verleend of voor vervanging gezorgd.