GV Sparta Arum

Bestuurlijke info


 

Bestuur GV Sparta

Mocht je vragen hebben betreffende de vereniging, mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klop aan bij één van de onderstaande bestuursleden.

Voorzitter Tiete Fokje van Eijk 0517-642382
Secretariaat Bonny Brinksma 06-12055742
Penningmeester Martine de Vries 06-10070674
Ledenadministratie Sheila Buma 0517-641599
Kaderlid Selma Hibma 06-29314952
Bestuurslid Janny de Jong 06-49602917

 

Juryleden GV Sparta

Bij het inschrijven van deelnemers aan turnwedstrijden moet Sparta, net als alle andere verenigingen, ook juryleden opgeven. Zonder juryleden kunnen turnsters niet deelnemen aan wedstrijden. Om als jurylid aan de slag te gaan volg je eerst een jurycursus bij de KNGU. Momenteel hebben we 2 dames die actief zijn als jurylid: Dyotta van Althuis en Sietske Brouwer. We zijn op zoek naar nieuwe juryleden. Interesse? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

K.N.G.U.

Onze vereniging is lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (de bond). Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat alle leden tijdens de lessen collectief verzekerd zijn voor WA en ongevallen. Ook kan de vereniging gebruik maken van het opleidingsaanbod en advies inwinnen bij de KNGU. Meer info is te vinden op www.kngu.nl

 

Stichting Chef de Jong

Stichting Chef de Jong heeft als doel de vereniging financiële ondersteuning te kunnen bieden wanneer dat nodig is.