GV Sparta Arum

 

 

Gezocht: Gym/Turntrain(st)erimagesCAZX51RU

Per 1 september 2016 zoekt GV Sparta, Arum een enthousiaste gym/turntrain(st)er voor haar jeugdgroepen.  

Wie zijn wij?

Gymnastiekvereniging Sparta te Arum heeft zo’n 90 leden en bestaat ruim 95 jaar. Het is een actieve gymnastiekvereniging met activiteiten voor iedereen. Van kleutergym tot seniorengym en yoga; van recreatiesport tot wedstrijdturnen en dans.

De functie:

Wij vragen een enthousiaste, gecertificeerde (C-licentie) trainer voor:

  • 1 groep kleutergymnastiek
  • 2 groepen recreatieturnen basisschoolleeftijd/onderbouw voortgezet onderwijs
  • 1 groep wedstrijdturnen (KNGU)

Je bent in staat zelfstandig les te geven aan kinderen die graag turnen en ze te begeleiden op hun eigen niveau. Je bent verantwoordelijk voor lessen waarbij het plezier in bewegen centraal staat. Je kan jouw doelgroep inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ook zorg je voor de begeleiding tijdens eventuele wedstrijden en vind je het leuk om mee te werken aan uitvoeringen en onderlinge wedstrijden.

Het gaat om 4-5 uur in de week, op de namiddag/avond. Dag en tijd in overleg in te vullen.

Vergoeding is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van onze leuke vereniging met enthousiaste leden en een actief bestuur? Herken je jezelf in bovenstaande functieprofiel? Laat het ons weten en solliciteer!

Je kunt je sollicitatie vóór 1 mei richten aan het bestuur van GV Sparta via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met vragen kun je ook op dit mailadres terecht.

Nieuwe trainers dienen over een verklaring omtrent gedrag (VOG) te beschikken voor aanvang van de trainingen.